Kasvohoidot

Matildan peruskasvohoito

Kuivalle, herkälle, rasvaiselle ja ikääntyvälle iholle. Katsomme tuotteet ihotyyppisi tarpeen mukaan. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion + jalka- tai niskahieronnan, seerumin + kasvohieronnan ja hoitovoiteet.

Matildan pikakasvohoito (kesto 30min)

Kuivalle, herkälle, rasvaiselle ja ikääntyvälle iholle. Katsomme tuotteet ihotyyppisi tarpeen mukaan. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvohieronnan naamiolla ja hoitovoiteen.

Ihonpuhdistus

Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen (mm. miliumit ja ihomadot, naamion ja hoitovoiteet. Kasvohoito ei sisällä kasvohierontaa, mutta naamion vaikutuksen aikana hierotaan decoltee. Huomioithan, että hoidon jälkeen ei suositella hikoilemista, urheilua, saunaa ym. samana päivänä.

Alle 18-vuotiaan ihonpuhdistus

Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen (mm. miliumit ja ihomadot), naamion ja hoitovoiteet.

Timanttihionta (Ei eko)

Erilaiset timanttihoitopäät yhdessä alipaineen kanssa kuorivat ihoa. Timanttihionta kirkastaa, poistaa kuollutta ihosolukkoa, puhdistaa, tasoittaa ihoa ja elvyttää ihon aineenvaihduntaa, vaikuttaen näin myös ryppyihin.

Se sopii hyvin normaalille, rasvaiselle, epäpuhtaalle, elottomalle ja ikääntyvälle iholle.

Timanttihionnalla voidaan myös häivyttää pigmenttimuutoksia ja arpia. Jonkin lääkkeen (esim. roaccutan) ohentamalle iholle sitä ei suositella voimakkuutensa vuoksi. Hoidon jälkeen noin viikkoon ei saa olla auringossa.

Ultraäänikuorinta (Ei eko)

Kuorii, syväpuhdistaa ja poistaa ihotalia kivuttomasti. Loistava lisä ihonpuhdistukseen.  Ultraääni normalisoi, uudistaa ja stimuloi ihoa, puhdistaa todella tehokkaasti ihon, poistaa mustapäitä ja ihotalia, lisää aineenvaihduntaa sekä poistaa kuolleet ihosolut. Hoidon jälkeen noin viikkoon ei saa olla auringossa.

Silmänympäryshoito

Silmänympäryshoito ehkäisee ryppyjä, silmäpusseja ja tummia silmänalusia. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kevyen savikuorinnan, silmänympäryshieronnan ja silmänympärysnaamion.

Kaikki kasvohoidot sisältävät kulmien muotoilun (asiakkaan niin halutessa).