Rusketus

Suihkurusketus (ei eko)

Suihkurusketus tehdään sumuttamalla spray-pistoolilla uutetta asiakkaan iholle. Uutteen vaikuttavat ainesosat ovat kasvisperäisiä sokereita: DHA (dihydroksiasetoni) ja erytroloosi. Ne värjäävät ihon sarveiskerroksen eli keratiinin.

Käyttämässämme uutteessa on makeahko tuoksu.  Sävy valitaan ihonvärin ja toivotun rusketustuloksen mukaan. Varsinainen toimenpide kestää muutaman minuutin ja kuivuminen vain noin 5-10 minuuttia laitteen ilmavirtauksen avustuksella.
Hyvä rusketus kehittyy noin kuudessa tunnissa ja paranee melkein kahteentoista tuntiin asti. Tänä aikana pitää vältellä hikoilua, hankausta ja kosketusta veden kanssa, jotta saavutetaan tasainen rusketus. Rusketuksen kesto on yksilöllistä, mutta yleensä se kestää noin 5-10 päivää. Jos sinulla on tapahtuma, johon haluat rusketuksen, suositellaan rusketusta 1-2 päivää aiemmin

Ennen käsittelyä:

– aja ihokarvat edellisenä päivänä, jos haluat
kuori ja kosteuta iho hyvin rusketusta edeltävänä päivänä, kosteutusta kannattaa tehdä myös jo aiemmin.
ihon tulee olla puhdas, kun tulet rusketukseen; meikit, deodorantti, hajusteet, voiteet ym. on hyvä pestä pois ennen käsittelyä, jotta lopputulos  on mahdollisimman tasainen ja jotta rusketusaine imeytyy ihoon
– halutessasi voit käyttää suihkurusketuksessa omia bikineitä tai alusvaatteita (väri on sokeripohjainen ja lähtee pesun yhteydessä, mutta suositeltavaa on, että vaatteet pestään melko nopeasti), mutta vaihtoehtoisesti saat ennen rusketusta meiltä kertakäyttöstringit. Yläosa kannattaa olla paljas, näin vältyt suurimmilta rusketusraidoilta, mutta asiakkaan toiveiden mukaan.
– vältä vaaleita ja tiukkoja vaatteita rusketukseen tullessasi, tummat ja väljät vaatteet ovat paras ratkaisu, näin vältät hankauksen ja omien vaatteiden tahraantumisen.

Käsittelyn jälkeen:

– anna ihon kuivua 2-3 minuuttia ennen pukeutumista
vältä suihkua, uimista, runsasta hikoilua tms. noin 24h käsittelyn jälkeen
– vältä tiukkoja vaatteita ja vöitä, jos mahdollista vältä myös rintaliivien käyttöä heti käsittelyn jälkeen
– käytä löysiä ja tummia vaatteita ja pese värjäytyneet vaatteet mahdollisimman nopeasti
– itseruskettavat tuotteet eivät sisällä UV-suojaa, joten muista suojata auringossa iho hyvin

 

Solarium (ei eko)  K-18

 Solariumiin voit tulla aina kun hoitola on auki. Voit myös halutessasi tehdä ajanvarauksen siihen.

Tule mieluiten puhtaalla iholla (ei suositella meikkiä). Meiltä saat opastuksen laitteen käyttöön.